h1

Průběžná zpráva o stavu Peace Frog - Red Rock, Vagón etc.

March 30th, 2007

Po zimním zápřahu se žabička krátce prospala, vyvětrala hlavu a opět se vrhla na dveře, tedy na Doors. V úterý 27.3. jsme hráli v Red Rocku ve Veleslavíně, dlužno říct, že to byl už druhej koncert v onom klubu, první se odehrál před 6 týdny na Valentina, nicméně na report nějak nebyla síla a čas. Nuže: Red Rock je vcelku příjemnej klub se slušným zvukem a až překvapivě dobrou kuchyní, na druhou stranu ale má svý mouchy. To, že koncert končí po desátý večer, je vcelku normální, policejní hodina je policejní hodina, jenže už v jedenáct nedostanete na baru ani prd, neb obsluha zavírá a je jí úplně jedno, že by cca 30 lidí ještě v klidu dělalo nějakou dobu slušnou útratu. Ach jo.

Samotnej koncert nebyl snad úplně špatnej, před námi zahráli Acoustic X-Files aneb náš milý soundmaster Carlos + Kolouch na dvě španěly, Dylan, Kalandra etc., velmi, velmi pěkné. Já jsem hraní tentokrát pojal mírně terapeuticky coby vybití vzteku – večer předtím mi účetní oznámila výši letošní da�?ový pakárny a opravdu to nebyla příjemná zpráva, takže sorry, pokud někomu praskly bubínky, ale pár lidí včetně Carlose říkalo, že to mělo správnou šťávu, tak jim budu věřit :-). Každopádně bylo příjemný si po delší době zase zahrát – celá kapela se shodla, že jsme si to prima užili.

Což mě přivádí k jedné veledůležité zprávě – další koncert v Praze se uskuteční zhruba za měsíc, konkrétně 3.5. v klubu Vagon na Národní třídě. Opět tam budou X-Files, tentokrát snad v plné síle, a moc se na to těšíme, takže doražte, na Národní to snad není daleko odnikud. (Jo, a pokud tenhle kydník nějakou náhodou čte někdo z východních Čech a chtěl by nás vidět, může to zkusit 14.4. v Chlumci nad Cidlinou.)

A poslední zpráva na téma Žába: po dvou měsících se mi konečně povedlo dodělat Mishkinovy fotky z lednovýho koncertu v chomutovský Kotelně, takže chcete-li, koukněte sem - náš dvorní fotograf se dal na umění, zahodil blesk a hrál si se světlem, imho docela úspěšně :-). Díky.

Comments are closed.