h1

Peace Frog Tour aneb Černý Petr a Štěnap za dva večery

December 18th, 2005

Předvánoční víkendové miniturné je za námi. První koncert proběhl v pátek v Černým Petrovi na Žižkově, což je moc příjemnej novej klub s hospodou, nahoře normálně stoly a bar, dole sál s PA (skoro) a slušnou akustikou, prostě pohoda. Přišlo o něco méně lidí než třeba naposled do Škabety, vánoce a chřipky dělaj svoje, nicméně prázdno rozhodně nebylo. Samotnej koncert byl v pohodě, na rozdíl od zmíněný Škabety jsme měli na pódiu odposlech a tudíž se každej slyšel, publikum příslušně řádilo, sklidili jsme pochvaly od náhodných návštěvníků i vedení klubu, zkrátka pohoda. Budem muset nacvičit nějaký nový věci, nakonec už jsme neměli co přidávat :-).

Celej koncert opět velmi statečně fotil Michal Miskinh, fotky jsou podobně jako ve Škabetě moc pěkný. Už se mi sem skoro nechce psát, že je sem pověsím, až se rozjede galerie – mám pocit, že jsem prokletej, asi se jí nedočkám :-(. Takže: Možná je někdy uvidíte, pokud by měl někdo velkej zájem, napište si…

V sobotu se turné přesunulo do Štěnapu (Štěchovice, viz report z 9.11.). Bohužel, páteční pohoda se moc neopakovala – z Prahy s námi přijelo všehovšudy 5 lidí (včetně 80-letý maminky Petra Z., které tímto gratuluju k heroickýmu výkonu) a kromě několika štamgastů a personálu nedorazili ani místní, takže jsme hráli téměř přesilovku. Krom toho bylo na pódiu takový vedro, že se tam nedalo vydržet – zkuste si zahrát L.A. Woman v sauně, navlečený do bot, kalhot a trika, a uvidíte, jaký to bylo :-/. Ale nešť – celkem to hrálo, těch pár věrných vypadalo spokojeně, prostě lepší než drátem do oka.

Peace Frog vám tedy tímto přeje veselé vánoce, Nový rok a tak… a těšíme se na příští koncert. Bude v sobotu 21. ledna v Černým Petrovi. Přijďte!

One comment to “Peace Frog Tour aneb Černý Petr a Štěnap za dva večery”

  1. […] najdete na Koněvově 43 na Žižkově. Minule se nám tam hraní docela povedlo, viz příslušnej report z 18.12. a fotky v  […]